WE STAAN KLAAR VOOR U!

Limousine Huren Amsterdam

chryslerlimousine300c

Tarieven

  • € 180,00 (minimum afname / incl. 2 uren)
  • €   75,00 (elk uur extra) 

Opmerkingen

  • 1 t/m 8 personen
  • Uren tellen vanaf vertrek uit stalling tot terugkomst stalling.
  • Klassieke limousine die we tot 20 stuks (identiek) kunnen aanbieden.
  • Altijd uw eigen muziek via bluetooth!
  • Stalling: Rotterdam, Kerkrade & Tilburg

Limousine Huren Amsterdam, dat begint bij Huur-een-limousine.nl, onderdeel van het best beoordeelde limousine bedrijf van de Benelux, Splendeur! Limousines.

Met onze prachtige en stijlvol ogende limousines kunnen wij u overal van dienst zijn voor de scherpste prijs door een goede basis locatie van onze startlocaties. Binnen- en buiten Amsterdam rijden wij graag voor u met prachtige rondritten, bruiloften, verjaardagen maar ook zakelijke ritten.

Gaat u heerlijk stappen (vrijgezellenfeest / discotheek) in Leiden, Delft, Rotterdam of wellicht in Amsterdam zelf? Geniet dan met een heerlijke fles bubbels en biertjes tijdens een feestelijke rit.

Een rustige 4.6 V8 motor zorgt ervoor dat u overal stil en comfortabel arriveert. Geniet onderweg van heerlijke bubbels en het hoge niveau van comfort. Vergeet vooral niet uw smartphone of USB-stick te koppelen aan ons systeem zodat u perfect kunt genieten van uw eigen smaak muziek!

De chauffeur komt u ophalen, de rode loper wordt uitgerold en de deur wordt opengehouden voor u als ware VIP. Ervaringen tellen in het leven en deze blijft u zeker voor altijd bij. Al genietend van de heerlijke bubbels (met/zonder alcohol), geweldige muziek en een prachtige lichtshow brengen wij u graag naar uw gewenste locatie in Nederland, Belgie en verder.

Limousine huren Amsterdam is al mogelijk vanaf € 180,00 all-inclusive voor max. 8 personen per rit!

VOOR MEER INFORMATIE:

Telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 21:00

volg ons online

Mail sturen!

Momenteel zijn we er even niet, maar stuur een mail en je krijgt binnen 12 uur antwoord!

Not readable? Change text. captcha txt